понеделник, 30.09.24
10.8 C
София
15 C
Пловдив
12.7 C
Варна
Search Suggestions

      ОТНОВО ЖЪЛТ КОД В СТРАНАТА

      4 септември е поредният ден с жълт код в 13 области на страната заради опасно високи температури. Областите Благоевградска, Видинска, Монтанска, Врачанска, Ловешка, Плевенска, Габровска, Великотърновска, Русенска, Старозагорска, Сливенска, Хасковска и Ямболска са тези които ще бъдат засегнати и дневните температури ще са около 35-37 градуса. За останалата част от страната е обявен зелен код. 

      През деня ще бъде предимно слънчево. Максималните температури ще са предимно между 32 и 37 градуса, в София около 32 градуса.

      Над планините ще бъде предимно слънчево и топло, а след обяд, главно над Западна България, ще има временни увеличения на облачността,но ще се задържи без валежи.

      Ще духа слаб, по високите и открити части – умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 27 градуса, на 2000 метра около 20 градуса. В източната част от България ще е слънчево. Максималните температури ще са около 26- 28 градуса, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ