петък, 27.09.24
12.9 C
София
15 C
Пловдив
17.7 C
Варна
Search Suggestions

      УБИТИЯТ В АТИНА БЪЛГАРИН Е ПОГУБЕН ОТ ПРИЯТЕЛ И ОТ ЖЕНАТА ДО СЕБЕ СИ

      Убитият българин, чийто труп беше намерен разчленен в Атина е станал жертва на свой приятел. Това признала пред полицията жената, с която 41-годишният Иван Георгиев е живял на семейни начала, съобщава Нова телевизия.

      Тя направила ужасяващите самопризнания, като разказала подробно как точно е извършено убийството. Жената заявила, че заедно с приятелят на жертвата изхвърлили вещите на Иван и се уговорили какво да кажат пред полицаите, ако започнат да го търсят.

      Жената е описала пред полицаите, че приятел на Иван го е ударил по главата в дома им в квартал „Неа Халкидона“, след което двамата заедно са прехвърлили трупа в банята, разчленили го и сложили в чували.

      До убийството се стигнало след спор, възникнал между двамата мъже в хола на жертвата. Жената разказала, че чула свадата между двамата, като отишла до стаята разбрала, че спорът е за пари. След пререканието двамата мъже се сборичкали, а Иван бил ударен по главата от приятеля си с дърво. След удара той паднал на земята, а приятелката му и убиеца преместили трупа във ваната. По-късно изхвърлили трупа и почистили, за да прикрият следите.

      Служителите по сигурност били шокирани от хладнокръвието, с което партньорката на Иван е описала убийството.

      Мистерията започнала да се разкрива, след като сестрата на Иван Георгиев го разпознала от снимката, обявена в гръцките медии. Тя се свързала с полицията. Първоначално партньорката на Иван посочила в показанията си, че той е заминал да живее в България, но след продължителни разпити направила пълни самопризнания.

      Трупът на Иван от Ямбол беше намерен на 10 февруари в атинския квартал Аспропирго. Трупът, от който липсват ръцете и тялото, беше открит при сортирането на отпадъците във фабрика за рециклиране.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ