петък, 27.09.24
28.9 C
София
31 C
Пловдив
23.3 C
Варна
Search Suggestions

      Търсят извършителите на побоя над лекаря от Окръжна болница

      Полицията издирва трима преки извършители на побоя над началника на Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛ „Св. Анна” (Окръжна болница).

      Около 7.15 часа тази сутрин, докато разхождал кучето си, проф. Стефан Станчев бил нападнат пред дома му в квартал „Бели брези”. В резултат на побоя той е получил черепно-мозъчна травма, лицево-челюстна травма и травма на окото с опасност от загуба на зрението.

      Проф. Станчев беше подложен на операция от свои колеги в болницата, в която работи. „Към настоящия момент се извършват оперативно-издирвателни мероприятия по отношение издирване и идентифициране на тримата извършители на престъплението. Също така се извършва дейност по установяване на това дали е имало опити за интервенция по отношение физическата цялост на лицето, тъй като засега няма категорични данни за това”, каза заместник-главният секретар главен комисар Георги Арабаджиев.

      За второто Арабаджиев сподели, че данни нямат. „Има индикации за това, че преди време е извършен опит за физическа интервенция върху д-р Станчев, но той не е подал сигнал. Проверяваме дали това наистина е така“.

      Полицията е говорила с негови близки. Той подчерта също, че се провежда „многоаспектно разследване и многоаспектни проверки по отношение изясняването на физически обстоятелства по целия случай“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ