петък, 27.09.24
22.9 C
София
27 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Мутри или опълченци

      Тия дни всички са настръхнали (вероятно, от пролетта, ама в друга посока), та нацията е разделена на две. Е, и аз съм от едната страна на барикадата…

      Добре, обяснявам…следете за хронологията:

      1. Опълченците вършат това, което „държавата“ LLR (Local Loyal Regime) с милиардни бюджети и с 60,000+28,000 сътрудници под пагон не може, и не иска да свърши от 2012 година насам. Задържаните, спрените, върнатите за последните 2-3 седмици от тях са повече, отколкото „държавата“ България е върнала от 2012 година. Просто, защото спрените, и върнатите от „държавата“ са 0.00.

      2. Бойко Борисов поздравява опълченците, благодари им за добре свършена работа. На следващия ден от “Българския хелзинкски комитет” му свиха сармите. Скараха му се, и утихна.

      3. Идва главният прокурор на Турция в България. Среща се с „високопоставени лица“. В това число и с „колегата“ си – Сотир Цацаров.

      4. Сотир Цацаров, главен прокурор на Република България (не питайте, какво значи „република), издава заповед, и арестува опълченците, на които преди дни благодари лично Бойко Борисов. Повтарям – арестуват опълченците, не престъпниците, нарушили българската граница!

      Чий е този главен прокурор, все пак? На Турция, или на България?

      За тези, който пак почне да пуска лицемерни крокодилски сълзи, и да бърше жалостиви сополи за «клетите бежанци», напомням буквата на Закона:

      "ЗАКОН ЗА УБЕЖИЩЕТО И БЕЖАНЦИТЕ
       Чл.4
       (5) Чужденец, влязъл не по законоустановения ред в Република България, за да поиска закрила, пристигайки направо от територия, където са били застрашени животът и свободата му, е длъжен да се представи незабавно на компетентните органи и да посочи уважителни причини за незаконното си влизане или пребиваване на територията на страната... 
       Чл. 13. 
       (1) Молбата на чужденец за предоставяне на международна закрила се отхвърля като явно неоснователна, когато... чужденецът:
       9. не е представил информация, която да позволи да се установи с достатъчна сигурност неговата самоличност или гражданство;..."

      Значи, в нашия случай, “клетите брадати майки с/без деца”:

      1. Влизат в страната не по законоустановения ред.
      2. Не търси/не търсят „закрила“.
      3. Не пристигат „направо от територия, където са били застрашени животът и свободата му“. В Турция не ги преследват.
      4. Не търси/не търсят „компетентните органи“, а напротив – укриват се от тях;
      5. Като “уважителна причина” се сочи, че искат да отидат в Германия, Швеция и пр…
      6. Няма как да се установи тяхната самоличност.

      В България бежанци (засега) няма! Има «брадати майки с/без деца», с криминално-главорезно минало! Измамници, дезертьори, и престъпници, нарушители на държавната ни граница! Които всички все още нормални държави с не напълно изтрита държавност спират твърдо, мъжки, с всички възможни средства: ограда, граница, полиция, жандармерия, армия! Стрелят! Защото това е държавна граница, и така се охранява, и защитава държава. Така е било винаги.

      Живеем в интересни времена. Да, има всякакви сред опълченците. Тая работа с опълчението по границата не е за женчовци, програмисти, и счетоводители. Там си требе хайдук-човек. Тези хора се появяват, и излиза тогава, когато държавата си е отишла. И точно затова те са последната защита на липсващата граница.

      Друг, който да брани границата, да спира престъпниците и главорезите, които нахлуват, да ги връща, няма. Даже и да ги ограбват, пребиват, да им даде ясното послание „не минавайте през България, и кажете и на другите да не минават„, други, които да ги спрат, няма! Съдете сами:

      • От 2012 година държавната машина и силовите и структури с милиарден бюджет не са върнали нито един пришълец. Не са спрели никого.
      • Опълченците-мутри за 2-3 седмици свършиха повече работа, отколкото всички държавни институции за 4 години.

      Разберете, ние сме последната държава в региона, и в Европа, която все още няма граница. В инженерно-строителния смисъл на думата. Влизат при нас, спират при тях.

      Простичък въпрос – къде ще останат? Къде ще ги върнат, според вас?

      Според мен ни остава само един изход: да повторя след Мартин Карбовскиподкрепете Опълчението!“ То ни остана…други няма…

      Искате ли честно, и лично мнение?

      И в случая изобщо не ме интересува мутри ли били, и имали ли там досие за средни телесни повреди. Тази работа с опълчението по границата не е нито за програмисти, нито за счетоводители.

      Нямам нищо против, даже и мотивацията им да е мутренска. Ако ги ограбват, събличат, пребиват, и връщат обратно, това е най-добрия начина да се спре „с подръчни средства“ този поток към България. Защото върнатите ще съобщят на другите, че през България не става, и потокът ще спре, или ще се пренасочи.

      Интересува ме крайният резултат. Всички средства за спиране на тези главорези и престъпници е добър.

      За мен водещ е интереса на българската държава, и на българския народ. Пришълците ме интересуват само като заплаха.

      В нормалните времена просто ги разстрелваха на границата, а граничарите, отстреляли този вреден дивеч, получаваха за награда домашна отпуска. Ей така трябва да е!

      СВОБОДА ЗА ОПЪЛЧЕНЕЦА ПЕТЪР НИЗАМОВ!

       

      _____

      Още по темата:

       

      _____

      Автор: Пламен Пасков

       

       

       

       

      _____

      Още от Пламен Пасков в Евроком

       

       

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ