събота, 21.09.24
10.8 C
София
19 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Уордли нокаутира Аделей преди шоуто на Фюри и Нгану

      Фабио Уордли зарадва феновете си във Великобритания и спечели дългоочакван на Острова двубой срещу Дейвид Аделей с нокаут в седмия рунд на галавечерта в Саудитска Арабия, чиято главна битка е Франсис Нгану срещу Тайсън Фюри.

      Уордли вече е със 17 победи в 17 профи мача (16 КО) и си заслужи три шампионски пояса – на Британския боксов съюз, на Света на Британската общност и европейската титла на Световната боксова организация.

      Мачът на Уордли и Аделей беше първият за галавечерта (последен в реда на бойната карта), който навлезе в четвърти рунд. Уордли към този момент беше пласирал основата от ударите си в тялото на съперника, но това изобщо не означаваше, че има предимство на ринга.

      Уордли продължи да бъде по-активният по отношение на броя на попаденията, макар да не беше записал сериозен такъв, който да разклати противника му. Уордли обаче намеси отлична комбинация в седмия рунд и повали Аделей в нокдаун, който се изправи, но само за да бъде засипан от нова канонада.

      Както се случваше в повечето мачове от галавечерта, реферът на ринга се хвърляше да спаси потърпевшия боксьор и маркира края на срещата с ТКО.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ