петък, 27.09.24
22.9 C
София
27 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      Тулуза развали сбогуването на Мбапе с “Парк де Пренс“

      Тулуза постигна изненада, побеждавайки шампиона Пари Сен Жермен с 3:1 като гост в двубой от 33-ия кръг на Лига 1 и по този начин вгорчи изпращането на суперзвездата на парижани Килиан Мбапе в последния му мач като играч на ПСЖ на „Парк де Пренс“. Именно Мбапе се разписа за ПСЖ, но с голове на Тайс Далинга, Ян Гбо и Франк Магри „Ле Тефесе“ стигна до победата. С този успех тимът на Карлес Мартинес събра 43 точки на 10-ото място във временното класиране, а ПСЖ остава на върха със 70 точки.

      Мачът, преди който феновете на ПСЖ направиха хореография в чест на Килиан Мбапе, започна чудесно за хората на Луис Енрике. Именно Мбапе направи един от своите маркови пробиви, като в 8-ата минута нахлу в наказателното поле и насочи топката право в долния десен ъгъл на вратата на Гийом Рест – 1:0!

      Пет минути по-късно Тулуза изравни чрез Тайс Далинга, който получи топката в наказателното поле от Муса Диара и останал сам срещу вратаря, той преодоля Арнау Тенас.

      В 69-ата минута обратът стана пълен, след като Габриел Суадо намери Ян Гбо на границата на наказателното поле и той прати топката в лявата част на вратата.

      До края на мача имаше време за още един гол в мрежата на парижани. Той бе дело на Франк Магри, който получи пас от Уарен Каманзи и безпроблемно оформи крайния резултат в двубоя.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ