петък, 27.09.24
25.8 C
София
28 C
Пловдив
24.1 C
Варна
Search Suggestions

      Крумовград обърка сметките и на ЦСКА

      ЦСКА и Крумовград завършиха при 2:2 в среща от 33-ия кръг на efbet Лига. Точката е първа за гостите в досегашните им три мача с „армейците“, с което беше увеличена серията без поражение в шампионата на 15 срещи.

      Патрик Луан откри резултата за Крумовград след удар с глава още в третата минута, възползвайки се от центриране към далечната греда (0:1). Крумовград можеше да поведе с два гола разлика в 11-ата минута, но Бусато спаси опасен удар на Лукас Сантана.

      ЦСКА отправи първия си точен удар в 21-ата минута, а осем по-късно успя да изравни с втория. Хайнц подаде към Линдсет и той преодоля вратаря на Крумовград (1:1).

      Последва натиск на ЦСКА с пропуски на Хайнц и Скаршем. Минути преди края на първата част „армейците“ получиха дузпа за игра с ръка на Шимич, но Линдсет не уцели вратата от бялата точка.

      Минути след почивката ЦСКА стигна до обрат след асистенция на Улаус Скаршем и удар с глава на Матиас Фаетон (2:1). Минути по-късно „червените“ удариха греда след удар на Скаршем.

      Крумовград успя да стигне до равенство в 55-ата минута, в която Патрик Луан се разписа за 2:2, останал сам срещу Бусато.

      Десет минути преди края Джонатан Линдсет засече центриране, но Янко Георгиев спаси силния му удар.

      Равенството изкачи ЦСКА на второто място на точка пред Черно море, но с мач повече. Двата тима играят един срещу друг идния четвъртък. Крумовград е на шеста позиция с 49.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ