петък, 27.09.24
25.8 C
София
28 C
Пловдив
24.1 C
Варна
Search Suggestions

      Тотнъм не изпита проблеми с последния

      Тотнъм спечели с лекота последния си мач през сезон 2023/24. „Шпорите“ се наложиха с 3:0 като гост на последния Шефилд Юнайтед в мач от 38-ия кръг на Висшата лига.

      По този начин тимът, воден от Анге Постегоклу, финишира пети в крайното класиране. Така ще играе в Лига Европа през следващия сезон. На два пъти се разписа Деян Кулушевски, а едно попадение прибави Педро Поро. Шефилд Юнайтед отдавна загуби всички шансове за оцеляване. „Остриетата“ завършват сезона с едва 16 точки.

      В 14-ата минута Тотнъм излезе напред в резултата. Кулушевски получи на границата на наказателното поле и насочи топката неспасяемо в левия ъгъл на вратата. Получи се рикошет в страничния стълб, преди топката да попадне в мрежата на Шефилд.

      Гостите доминираха, като правиха пропуск след пропуск. Шансове пропиляха Кулушевски, Хьон-Мин Сон. Габриел Ромеро и Педро Поро.

      В 34-тата минута „остриетата“ пропуснаха най-добрия си шанс дотук. Камерън Арчър се озова на чиста стрелкова позиция, но някак си прати топката в аут.

      Второто полувреме продължи в ритъма на първото. Тотнъм атакуваше и беше въпрос на време да удвои преднината си. В 59-ата минута удар на Джеймс Мадисън беше блокиран. Атаката на „шпорите“ обаче продължи. Педро Поро отигра и вкара за 2:0.

      В 65-ата минута гостите направиха резултата класически. Джеймс Мадисън асистира на Кулушевски, който с втория си гол в мача оформи крайния резултат в полза на Тотнъм.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ