неделя, 15.09.24
13.8 C
София
20 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      Национално движение „Ново начало“ иска разграничаване от Пеевски (ВИДЕО)

      Loading the player...

      През последните дни фразата „ново начало“ се асоциира от обществото с Делян Пеевски и ДПС. Национално Движение „Ново Начало“ обаче е създадено през 2021 г. от младия историк Августин Денков и няма нищо общо с Движението за права и свободи. По думите на председателя целта им е „обновление на обществото.“

      „Национално Движение „Ново Начало“ 3 години вече се грижи за културно-историческата просвета на хората в България, грижи се за тяхното здраве през зелени акции и кампании, грижи се за изпаднали в нужда хора през благотворителни или спасителни акции и кампании, учи на единство, на задружност, прави същинско усилие да възвърне загубените ценности и идеали, изповядвани от предците ни.“, разказва създателят и председател Августин Денков.

      Последните събития в държавата обаче се отразяват на дейността им.

      „Няма как да не се отрази, защото въпросният човек има национална известност и това е тема номер 1. И нашата идентичност е изключително застрашена„, сподели Денков.

      Опасенията на Денков са, че когато споделят за свои дейности и кампании с обществена полезност, ще има объркване, че са организирани от Делян Пеевски.

      Интересното е, че при справка на Движението в Патентното ведомство, са открили, че фразата „Ново начало“ вече е с купен патент, но от депутат на „Демократична България“.

      Повече за дейността на Националното движение и какви събития предстои да организират, вижте във видеото.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ