четвъртък, 03.10.24
10.3 C
София
13 C
Пловдив
12.1 C
Варна
Search Suggestions

      Киев: Тайни планове разкриват, че Русия е искала да превземе Украйна до 6 март (ДОКУМЕНТИ)

      Украинското министерство на отбраната публикува документи, карти и планове за руската инвазия в крайна, одобрени още през януари (18 януари). 

      “Благодарение на успешните действия на едно от подразделенията на ВСУ руските окупатори губят не само техника и жива сила. В паника оставят и тайни документи. Да, нашият диспечер откри планираните документи на едно от подразделенията на 810-ти отделен Черноморски флот на батальона на Руската федерация. Сред получените документи, работна карта, бойни задачи, таблица за повикване, таблица за контролни сигнали, скрита контролна таблица, списък”, пишат от министерството.

      “Въз основа на получената информация става известно, че документите, предвидени за войната с Украйна, са одобрени за 18.01.22 г., а самата операция по окупацията на Украйна трябва да се състои до 15 дни, а именно от 20.02 . От 06.03.

      Вражеското подразделение е трябвало да направи десант от ВДК „Орск“ в района на с. Степановка-1 и допълнителни действия с военните части на 58-та армия на Руската федерация, а именно със 177-ми отделен полк на ВМС на Русия. Крайната цел на тези сили е било блокиране и поемане на контрола над Мелитопол”, добавят от ведомството.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ