понеделник, 23.09.24
5.8 C
София
14 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      Зеленска публикува снимки на убити във войната деца: Покажете това на руските майки! (СНИМКИ)

      Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски – Олена Зеленска, публикува снимки на загинали при военни нападения през последните дни украински деца. 

      Нашествениците убиват украински деца. Съзнателно и цинично, пише Зеленска. Ето какво още споделя съпругата на държавния глава на Украйна: 

      Полина от Киев. Тя загина при бомбардировки по улиците на столицата, заедно с родителите и брат си. Сестра ѝ е в тежко състояние.
      Това са нашите деца, които умират! Алис от украинския град Охтирка. Тя не успя да живее до 8-годишна възраст. Тя загина при бомбардировка, въпреки че дядо й я предпазваше с тялото си.
      Ранен от бомбардировки. Кирил, 18-месечно бебе от Мариупол, е откаран в болница от баща си под обстрел. Но лекарите не можаха да направят нищо.
      Арсен, на 14 години. Експлозия на обус удари главата на момчето. Лекарите не можаха да се доближат към него, като попаднал под обстрел, Арсений беше окървавен до смърт. Собствената му леля беше убита, а родителите му почти загинаха при атентатите, опитвайки се да вземат тялото на детето си.
      Софи, на 6 години. Убита с брат си на година и половина, майка си и баба и дядо в кола. Семейството се опита да напусне Нова Каховка и се срещна с руските войски при настъплението.
      Но трябва да говоря за това!
      В Украйна вече има над 38 загинали деца. И този брой поради бомбардировките на мирни градове може да се увеличи, докато говоря с вас! Когато Руската федерация казва, че окупаторите не се бият с цивилни, покажете им тези снимки! Тези лица на деца, които никога няма да могат да пораснат.
      Колко още деца трябва да умрат, преди руските войски да спрат да стрелят и да приемат хуманитарни коридори? Колко кръв, колко страдания, колко лишения ще трябва да понесем нашите деца и ние самите? Трябва ли да умрем от глад, преди окупаторите да спрат да унищожават граждански транспорт и да попречат на хуманитарните мисии да ни донесат облекчение?
      Такива хуманитарни коридори са задължителни в момента в най-атакуваните градове на Украйна – никога не забравяйте, че стотици деца умират там в мазета без храна или медицинска помощ. От седмица няма връзка с тях, защото когато се опитват да излязат или да влязат, обитателите стрелят по семейства и доброволци.
      Обръщам се към всички честни медии по света! Кажете тази ужасна истина: руските нашественици убиват деца. И го правят умишлено, стрелят, за да убият, за да ни поставят на колене, за да блокират хуманитарната помощ.
      Покажете това на руските майки – нека знаят какво правят синовете им в Украйна!
      Покажете тези снимки на рускините – вашите мъже, братя, съпрузи, сънародници убиват деца като вашите! И вие носите лична отговорност за смъртта на всяко украинско дете, тъй като давате своето мълчаливо съгласие за тези престъпления.
      Страни от НАТО: най-накрая затворете небето за руски самолети! Спасете нашите деца, за да не умрат вашите утре!

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ