вторник, 24.09.24
15.8 C
София
20 C
Пловдив
23.9 C
Варна
Search Suggestions

      Експериментирайте с банските – смесете два комплекта в обща визия

      Все по-топлото време обещава, че лятото скоро ще бъде тук! Хората планират морските си почивки, пускат отпуски, запазват нощувки и мечтаят за дните край морския бряг. Всяка дама иска да изглежда добре на плажа и търсенето на подходящи бански е в разгара си. За да покажете собствен стил и да се отличите, заложете на изпитания метод – смесете два комплекта бански в общ аутфит.

      Защо да смесите два различни комплекта бански в обща визия?

      Събирането на бански от различни комплекти в общ плажен аутфит позволява винаги да изглеждате различно и впечатляващо. Така не се ограничавате до цветовете и десените на един комплект, а имате неограничено поле за изява на личен стил. Получавате многобройни комбинации, с които да блеснете и да се чувствате и изглеждате като звезда. Не на последно място, подходът „смеси и съчетай“ позволява да се откроите с дамски бански, различни от стандартните модели. Шансът друга дама на същия плаж да е създала същата комбинация бански като вас е доволно минимален. Затова – бъдете смели и действайте. Достатъчно е да изберете любими модели бански, отделни горници и долници бански и да създадете комплекти по свой вкус, отразяващи личния ви стил.
       
      Какви са правилата при съчетаване на бански от различни комплекти?

      Когато съчетавате различни комплекти в едно, има няколко правила. Те са гаранция, че ще получите хармоничен комплект, а не неподходящ аутфит, в който горнище и долнище на банските са тотално несъвместими. Ето за какво да внимавате:

      ⦁    съчетавайте подхождащи си модели – примерно, по-изрязано горнище с по-изрязано долнище;
      ⦁    чистите плътни цветове си подхождат – примерно черно долнище на бански с червено горнище, без десени и шарки;
      ⦁    съберете в едно долнище с шарки и едноцветно горнище или обратно, но само когато плътният цвят е част от шарките на принта;
      ⦁    не забравяйте да избирате горнище и долнище от еднакви материи, за да изглеждате хармонично, да се чувствате комфортно и да съхнете равномерно след плуване в морето;
      ⦁    добре е да избягвате съчетаването на два различни принта – един в горнището и един в долнището на банския;
      ⦁    избягвайте да съчетавате в общ аутфит сходни нюанси на един цвят;
      ⦁    не съчетавайте неподхождащи си модели – пр. горнище покриващо изцяло бюста и минималистично долнище;
      ⦁    неподходящи са и съчетания на много различни материи като примерно неопрен и плетени бански.

      За съвършена визия край морския бряг допълнете с удобни плажни наметки и леки рокли. Извън плажа господата е добре да заложат на лятна визия с мъжки къси панталони, съчетани с тениска или памучна, респективно ленена риза с навити ръкави, за по-късните часове край морето.
      Как да изберете перфектните бански?

      Съобразете се с формата на тялото си, любимите си цветове и десени. Ако кожата ви е по-светла, подберете тъмни тонове и обратно. Така ще създадете красив контраст. Разгледайте различни предложения не само за бански, но и за летни дрехи – рокли, поли, топове, къси панталони – много жени купуват дамски на answear, за да откриете своите най-любими визии. Подберете няколко сета, които лесно ще съчетавате в уникални визии. Със сигурност сте наясно кои модели бански и летни дрехи разкриват достойнствата на фигурата ви. Придържайте се към тях и горепосочените правила. Смесвайте смело и правилно модели горнища и долнища бански и изглеждайте като морска богиня на плажа.     

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ