Кулинарни специалитети от няколко континента бяха показани в кулинарно училище Amuse Bouche днес. Готвачи от Америка, Ливан, Индия и Ирак представиха своята автентична национална кухня пред журналисти и експерти.
Сред тях е и Далибор Маринкович, който се занимава с приготвяне на сръбски ястия в София вече 12 години. Какви са неговите рецепти за любителите-кулинари и има ли съвпадения в българската и сръбската кухня.
Кампанията „Многообразието е вкусно“ се провежда, за да покаже спецификите на международната кухня и да запознае всички ценители на вкусната храна с чуждестранни рецепти, идващи от всички краища на света.
Многообразието наистина е вкусно и ако любовта минава през стомаха, то днес тя беше навсякъде – с вкус и аромат.