събота, 28.09.24
17 C
София
20 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      НОВ ЕТАП В РЕМОНТА НА ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ

      От Столичната община съобщиха, че от днес започва ремонтът на северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в участъка от улица „Алфред Нобел“ до бул. „Г. М. Димитров“.

      Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в южното платно на бул. „Цариградско шосе“, тъй като от 26 юни до 20 юли се забранява влизането по северното платно на бул. „Цариградско шосе“ между ул. „Алфред Нобел“ и надлеза над бул. „Г. М. Димитров“, включително и тунелната връзка от бул. „Цариградско шосе“ към бул. „П. Яворов“.

      Градският транспорт, колите и камионите няма да могат да се движат и по надлеза над булевард „Г. М. Димитров“, както и по тунелната връзка от бул. „Цариградско шосе“ към бул. „Пейо Яворов“. Движението на превозните средства в тези участъци ще се извършва двупосочно по платното в посока центъра. Маршрутите на някои автобуси също ще бъдат променени.

      В различните участъци на „Цариградско шосе“ екипите на фирмите – изпълнители продължават работа по рехабилитацията на булеварда. В северното платно на участъка от надлеза над бул. „Михай Еминеску“ до ул. „Алфред Нобел“ ще бъдат почистени пътните платна. Дейностите по саниране на транспортния тунел на алея „Яворов“ с изкопи, демонтаж на старите тротоарни плочи и полагане на нови, както и монтаж на мантинели също продължават.

      В южното платно на участъка от надлеза над бул. „Ал. Малинов“ до моста над бул. „Копенхаген“ се полага асфалтобетон и оформя разделителна ивица.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ