петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Ал Пачино, 83г., поиска тест за бащинство, не вярвал, че може да забремени Нур Алфала, 29г.

      Източници, близки до ситуацията, твърдят, че 83-годишният Ал Пачино не е вярвал, че е успял да забремени 29-годишната си приятелка или някой друг, и е поискал тя да направи тест за бащинство, за да докаже, че детето е негово, съобщи TMZ в четвъртък.

      Източниците твърдят, че актьорът от „Кръстникът“ има медицински проблеми, които обикновено биха попречили на мъж да забремени жена.

      Пачино се съмнявал, че бебето е негово и поискал ДНК тест. Алфалла премина през теста, който доказа, че той е бащата на детето й.

      Звездата от „Лицето с белег“ очевидно не е имал представа, че очаква допреди два месеца и се твърди, че е бил „шокиран“, когато е разбрал, че ще посрещне четвъртото си дете.

      Пачино вече споделя дъщеря Джули, на 33, с Ян Тарант, както и близнаците Оливия и Антон, на 22, с Бевърли Д’Анджело. Междувременно това изглежда е първото дете на Алфала.

      Неговият колега от „Ирландецът“ Робърт де Ниро – който току-що посрещна седмото си дете с партньорката си Тифани Чен – сподели подкрепата си за холивудския си приятел.

      „Той е няколко години по-възрастен от мен“, каза 79-годишният Де Ниро пред Хода Котб в предаването „Днес“ в четвъртък, добавяйки: „Бог да го благослови“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ