петък, 20.09.24
13.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Близки на убити израелци критикуват Нетаняху за срещата с освободените заложници

      Близките на убити израелци от терористичната групировка „Хамас“ и на пленени в Газа разкритикуваха израелския премиер Бенямин Нетаняху за това, че се е срещнал с освободени заложници, но не и със семействата на други жертви, съобщи ДПА.

      „Когато заемаш премиерски пост, ти си премиер както по време на успехите, така и по време на пораженията“, заяви опозиционният лидер Яир Лапид за израелска телевизия.

      „Да бъдеш министър-председател само когато всичко е наред, и да изчезваш, когато нищо не върви по начина, по който искаш, е жалко“, допълни той.

      Нетаняху се срещна днес с четирима заложници, освободени от ивицата Газа, които се намират в болница, и се снима с тях.

      Според информация в медиите обаче семействата на израелците, убити на 7 октомври по време на извършеното от „Хамас“ клане, и роднините на убитите заложници, са се разгневили, че нито Нетаняху, нито други представители на правителството са установили контакт с тях.

      „Един премиер с морални ценности щеше да ни се обади, за да ни утеши и укрепи. И да се извини за това, което се случи под негово ръководство“, пише в „Екс“ бащата на военнослужещ, загинал на 7 октомври. 

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ