вторник, 01.10.24
12.9 C
София
17 C
Пловдив
15.1 C
Варна
Search Suggestions

      КАТ СПИРА РЕГИСТРАЦИЯТА НА КОЛИ – НЯМА НОМЕРА!

      Поради възникнал технически проблем във фирмата, ангажирана с изработването на регистрационните табели и невъзможност да бъде изпълнена доставката, отдел „Пътна полиция” временно преустановява дейността си по регистрация и пререгистрация на моторни превозни средства за следващите два дни – 12 и 13 януари, съобщиха от МВР. 

      Служителите от отдел „Пътна полиция” имат готовност да възобновят работата си по регистриране на автомобилите, веднага щом получат заявеното количество табели. Във връзка с предстоящата доставка на регистрационни табели за ремаркета и полуремаркета от отдел „Пътна полиция” – СДВР напомнят на собствениците /физически и юридически лица/ на повече от пет от посочените превозни средства, че могат да се възползват от възможността за извършване на административната услуга по регистрация. 

      За идентификация на превозни средства и/или монтаж на регистрационни табели извън пункта на отдел „Пътна полиция” – СДВР е необходимо да бъдат спазени следните изисквания:

      • Собственици с не по-малко от пет превозни средства за първоначална регистрация, които притежават валиден документ да преминат преглед за техническа изправност.
      • Собственици с не по-малко от пет превозни средства за промяна в регистрацията /регистрирани в страната/, които притежават валиден документ за преминат преглед за техническа изправност, съобщават от МВР. За да се възползват от административната услуга, собствениците е необходимо да подадат заявление в деловодството /стая 15/ на отдел „Пътна полиция” – СДВР на ул. „Лъчезар Станчев” № 4.

       

      Източник: factor.bg

       

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ