петък, 27.09.24
25.8 C
София
28 C
Пловдив
24.1 C
Варна
Search Suggestions

      АРЕСТУВАХА ЕДИН ОТ БИЯЧИТЕ НА „ЧЕРНИ ВРЪХ“ ЗА 72 ЧАСА

      Задържаха един от биячите на бул. „Черни връх“. Симеон Христов е с наложена мярка „задържане под стража“ за 72 часа, съобщиха от Софийската районна прокуратура. Той е с повдигнати обвинения за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда на шофьора Георги Милев, причинил катастрофа на столичния булевард вчера. Припомняме, че след създалото се ПТП, над Милев беше нанесен побой.

      Тепърва ще бъде изяснено дали действията на Христов са били под състояние на афект, което може да смегчи наказателната му отговорност. От държавното обвинение заявиха, че в петък ще бъде поискана постоянна мярка „задържане под стража“.
      Адвокатът му Павел Чернев заяви, че е приятел с клиента си Симеон Христов и допълни, че го познава като спокоен и кротък човек.
      „Не оправдавам постъпката на Симеон Христов“, допълни още Чернев.

      Христов е майстор по бойни изкуства, без криминално минало. Ако вината му бъде потвърдена от съда, той може да получи до 3 години затвор за хулиганска проява и нанасяне на лека телесна повреда.

      Другият участник в катастрофата – Никола Маринов, е пуснат под гаранция от 300 лв. порафи факта, че има доказателства само затова, че е ритал автомобила на жертвата на побоя, а не че е участвал в свадата чрез нанасяне на удари. Той е обвинен в хулиганство, за което може да получи до 2 години затвор.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ