петък, 20.09.24
14.8 C
София
20 C
Пловдив
16.1 C
Варна
Search Suggestions

      ТРАГЕДИЯТА В ЕЛИН ПЕЛИН: Стана ясна причината за смъртта на двамата, открити във взривените складове

      „Телата на откритите двама души са силно овъглени''

      Причината за смъртта на двамата души, които бяха открити във взривените складове с пиротехника в Елин Пелин, е баротравма, т.е. починали са от взрива. Това показаха данните от съдебно-медицинската експертиза.

      „Телата на откритите двама души са силно овъглени. Още във вчерашния ден беше назначена съдебно-медицинска експертиза, която към настоящия момент е готова. Съгласно заключението на съдебния медик причината за смъртта им е баротрамва, т.е. починали са от взрива“, заявиха от прокуратурата в Елин Пелин.

      Припомням ви, че след като беше установена смъртта на доц. Петър Шишков и дъщеря му Кристина отжтежки наранявания и обгаряния, в неделя екипите откриха още две тела на мястото на изгорелите складове. Те са откарани за аутопсия и медицинска експертиза, която се очаква да бъде готова още днес.

      Предстои назначаването на ДНК експертиза на намерените при огледа тела, заявиха от прокуратурата на Елин Пелин. Разследват се всички възможни версии за инцидента. 

      От МВР заявиха, че по време на взрива в складовата база е имало шестима души. Тепърва предстои да бъдат установени всички факти и обстоятелства за хората и дейността им във фирмата.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ