петък, 27.09.24
25.8 C
София
28 C
Пловдив
24.1 C
Варна
Search Suggestions

      Осасуна се подигра с Атлетико насред Мадрид

      Осасуна постигна категоричен успех с 4:1 като гост на Атлетико Мадрид в мач от предпоследния 37-и кръг на Ла Лига. Така памплонци събраха 44 точки на 11-ото място, а „дюшекчиите“ със сигурност ще завършат четвърти, като имат 73, на 5 зад третия Жирона.

      В 27-ата минута Осасуна излезе напред в резултата. Алехандро Катена центрира великолепно и качи топката на главата на Раул Де Аро, който бе безкомпромисен от близка дистанция и прати топката в мрежата за 0:1.

      Гостите от Памплона реализираха второ попадение в 52-рата минута. Лукас Торо стреля от обещаваща позиция, но бе блокиран, топката се озова в краката на Аймар Орос, който на празна врата нямаше как да сгреши и покачи на 2:0 в полза на Осасуна.

      Само три минути по-късно Атлетико Мадрид върна едно попадение. Самуел Лино проби отлично отляво и пусна задължаващо подаване към Алваро Мората, който от няколко метра просто чукна топката и я прати във вратата за 1:2.

      В 64-ата минута Осасуна си върна аванса от две попадения, след като Раул Де Аро пое къс пас от Хесус Аресо, преодоля бранител на Атлетико и нанесе безпощаден удар точно под напречната греда, с който не остави никакви шансове на Ян Облак – 1:3.

      В края на срещата Осасуна успя да отбележи и четвърто попадение. В 88-ата минута Лукас Торо стигна до подаване от Пабло Ибаньес и стреля от движение към долния десен ъгъл, с което оформи крайното и категорично 4:1 за Осасуна срещу Атлетико Мадрид.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ