петък, 27.09.24
28.9 C
София
31 C
Пловдив
23.3 C
Варна
Search Suggestions

      Левски обърна Локо Пд на „Лаута“ за три минути

      Локомотив Пловдив допусна обрат за три минути и загуби от Левски с 1:2 в мач от 33-тия кръг на efbet Лига, отстъпвайки четвъртото място на „сините“.

      Двата тима вкараха общо три гола през първата част с първите три точни удара. „Смърфовете“ удариха първи в 10-ата минута, когато Мичи Нтело бе изведе от Ангел Лясков, избяга от Хосе Кордоба и сам срещу Пламен Андреев не сгреши за 1:0.

      Лека полека гостите изравниха играта и за три минути направиха пълен обрат. В 29-ата Евертон центрира от корнер, а Цунами се извиси над всички и с глава вкара за 1:1. Три минути по-късно Асен Митков даде чудесна асистенция към Рикардиньо между двама бранители на домакините и бразилецът с удар по земя направи резултат 1:2. До края на полувремето нямаше повече изгодни ситуации за гол пред съперниците.

      След почивката футболистите рядко застрашаваха противниковите вратари. В 62-а минута Марин Петков получи чудесна топка в наказателното поле и опита веднага удар с глава от въздуха, но не успя да намери целта. Веднага след това Марин Петков пусна пас към Патрик-Габриел Галчев, а последният стреля с десния крак, но право в ръцете на Кристиан Томов.

      В 75-ата минута Евертон Бала получи добра топка в противниковото наказателно поле, завъртя се и отправи удар по диагонала, но не бе точен. В последната 90-а минута Евертон прати топката във вратата, но попадението му не бе зачетено заради очевадна засада.

      След успеха си Левски събра 58 точки на четвъртата позиция и има три аванс пред „смърфовете“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ