събота, 28.09.24
17 C
София
20 C
Пловдив
19.8 C
Варна
Search Suggestions

      Байерн Мюнхен се върна на победния път в Бундеслигата

      Байерн Мюнхен се върна на победния път в Бундеслигата, побеждавайки Волфсбург у дома с 2:0 в мач от 33-ия кръг на германското първенство. Точни за баварците в последното им домакинство за сезона бяха младият Ловро Звонарек и Леон Горецка. По този начин Байерн събра 72 точки и измести Щутгарт от второто място във временното класиране, където „вълците“ са 12-и с 37 точки.

      Последният мач на „Алианц Арена“ за този сезон започна по прекрасен начин за баварците, които в тази среща използваха за пръв път екипа, който тимът ще носи през следващата кампания.

      Още в 4-ата минута тимът на Томас Тухел матира защитата на Волфсбург, като Алфонсо Дейвис направи пас по конец към Ловро Звонарек и 19-годишният хърватин прати топката в мрежата, като на полощ му бе десния страничен стълб, в който се удари кълбото преди да премине голлинията. 

      В 13-ата минута феновете на Байерн отново ликуваха! Томас Мюлер демонстрира невероятен поглед върху играта и намери непокрития Леон Горецка в наказателното поле, където халфът със силен шут прати топката в горния ляв ъгъл на вратата, пазена от Коен Кастелс.

      Натискът на домакините продължи и в 18-ата минута Брайън Сарагоса получи топката в наказателното поле и без да се колебае прати топката в мрежата за 3:0, но ВАР се намеси и попадението не бе зачетено заради засада.

      До края на двубоя Волфсбург не успя да притисне Байерн в търсене на гол, като баварците, от своя страна, се задоволиха с двата гола аванс и така постигнаха важна победа в битката за второто място.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ