понеделник, 30.09.24
10.8 C
София
15 C
Пловдив
13 C
Варна
Search Suggestions

      Ювентус наниза 4 гола на Фиорентина, но победи с минимална разлика

      Ювентус победи Фиорентина с 1:0 у дома в интересен мач от 31-ия кръг на Серия А и по този начин събра 62 точки на 3-ото място във временното класиране, където „Ла Виола“ е чак 10-и с 43 точки в актива си. Единственото попадение в Торино реализира Федерико Гати, но освен него, Юве вкара още 3 пъти, но попаденията не бяха зачетени.

      Двубоят на „Алианц Стейдиъм“ започна по страхотен начин за домакините, които вкараха гол в 6-ата минута, но попадението на Уестън Маккени не бе зачетено заради засада.

      В 12-ата минута Юве наниза нов гол в мрежата на Пиетро Терачиано, но страничният съдия вдигна флага си и голът на Бремер не бе зачетен.

      Бразилският защитник бе близо до нов гол в 21-ата минута, когато засече с глава центриране от ъглов удар, но уцели левия страничен стълб. Вместо това, топката стигна до Федерико Гати и той отблизо прати топката във вратата на „виолетовите“, като този път попадението нямаше за какво да бъде отменено.

      Тимът на Масимилиано Алегри продължи да играе чудесно в предни позиции, като в 32-ата минута тифозите на „бианконерите“ отново избухнаха, след като Маккени свали една топка с глава за Душан Влахович и сърбинът безкомпромисно порази вратата на бившия си отбор.

      Голът обаче бе преразгледан с ВАР, при което стана ясно, че е имало засада и попадението на Влахович не бе зачетено.

      Фиорентина можеше да изравни в 41-ата минута, когато Кристиано Бираги стреля от дистанция, но топката мина покрай вратата на Войчех Шчесни.

      Четвърт час преди края на редовното време Николас Гонсалес си нагласи топката и стреля от 15-ина метра. Шчесни обаче се разтегна максимално и докосна топката, която след това се удари в гредата.

      Фиорентина продължи да опитва да стигне до изравнителен гол, но „Старата госпожа“ не се пропука в защита и въпреки многото незачетени голове, стигна до победата.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ