събота, 21.09.24
8.8 C
София
14 C
Пловдив
13.3 C
Варна
Search Suggestions

      Спират сериала „Къща от карти“ заради скандала с Кевин Спейси

      Продукцията на шестия сезон на сериала „Къща от карти“ беше спряна ден след обвиненията в сексуално посегателство срещу актьора Кевин Спейси, който играе главна роля в политическата драма.

      Решението за прекратяване на „Къща от карти“ бе обявено в съвместно изявление на Netflix и Media Rights Capital, продуцентската компания, която прави сериала, които са силно обезпокоени от разкритията около Кевин Спейси, обвинен в непристойно поведение от актьора Антъни Рап. След като излезе наяве случката, датираща от 1986 година, когато Рап е бил едва 14-годишен, 58-годининият Спейси поднесе най-искрени извинения на Рап, който сега е на 46.

      Спейси, който също е изпълнителен директор на „Къща от карти“, обяснявап случката като „крайно неподходящо пиянско поведение“.

      Междувременно Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда международните награди „Еми“, е взела решение да не връчва едно от почетните си отличия на Кевин Спейси, който беше обявен за носител на приза на учредителите през юни. В тогавашното изявление на организацията актьорът беше описан като „един от най-великите многоизмерни таланти в развлекателната индустрия“.

      В изявление, направено от Международната академия за телевизионни изкуства и науки по повод решението да не връчва отличието на актьора, се посочва: „На фона на скорошните събития организацията няма да почете Кевин Спейси с приза на учредителите на тазгодишните международни награди „Еми“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ