петък, 20.09.24
14.8 C
София
17 C
Пловдив
16.8 C
Варна
Search Suggestions

      Асен Василев: Калин Стоянов е прихванат от Пеевски по време на кабинета „Денков“

      "Проблемът в момента е, че „домовата книга“ е празна"

      Калин Стоянов е прихванат от Делян Пеевски в процеса на кабинета на Николай Денков и започна да прави глупости. Това коментира в ефира на БТВ съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Асен Василев.

      Той припомни, че от ПП-ДБ са свалили доверието си от Стоянов след протеста срещу Български футболен съюз от миналата година.

      „Видя се, че държавата е силно овладяна от квазимафиотски зависимости, които са трудни за улавяне или те могат да бъдат прихваната в последствие. Гледате един човек какви са му действията и спрямо тях може да си смените мнението“, продължи Василев.

      Снимка БГНЕС

      Според него страната е свидетел на война между два мафиотски клана – единия е на Делян Пеевски, а другия на Ахмед Доган. Съпредседателят на ПП-ДБ е категоричен, че „домовата книга“ с премиери трябва да се допопълни.

      „Проблемът в момента е, че „домовата книга“ е празна. Омбудсманът си тръгна в края на предишния редовен кабинет. Беше започнала процедура за назначаването на нов, но падна правителството и излязохме в предизборна кампания. В Сметната палата има изтекли мандати на зам.-председателите“.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ