понеделник, 23.09.24
24.2 C
София
27 C
Пловдив
25.3 C
Варна
Search Suggestions

      Фандъкова: Страната ни има нужда от стабилност

      Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, водачът на листата на ГЕРБ в 24 МИР Йорданка Фандъкова и кандидати за народни представители регистрираха листата за 24 РИК.

      „Регистрирахме листата на ГЕРБ-СДС за 24 МИР София с надеждата това да бъдат последните предсрочни парламентарни избори за следващите 4 години, защото страната ни има нужда от стабилност. Хората имат нужда от стабилно управление, а ГЕРБ може да го гарантира“, заяви Фандъкова.

      Депутатът от ГЕРБ и бивш кмет на Столична община отбеляза, че отлично знаят какво означава безвремие и хаос за хората. „Аз като кмет знам много добре какво означава това за местната власт. 4 години са прекалено много. За тези 4 години се забавиха много неща“, каза Фандъкова и посочи, че заради политическата конференция и нестабилност проектът, свързан със строенето на метрото, можете да е в много по-напреднала фаза. Тя отбеляза, че почти 2 години са й били нужни да обяснява и да убеждава поредното правителство, че метрото е стратегически проект и не трябва да се вади от Плана за възстановяване и устойчивост.

      Фандъкова е категорична, че ГЕРБ има най-добрата и реалистична управленска програма, която гарантира просперитет, основан на качествено образование.

      „ГЕРБ има пълната листа за 24 МИР. Листата е съставена от опитни хора – както опитни млади хора като Христо Гаджев, който макар и много млад, е много опитен в управлението и в политиката, имаме бивши кметове, бивши общински съветници. Ние сме готови не просто да представим нашата програма, а да обсъждаме програмата със заинтересованите страни“, подчерта тя и отбеляза, че за да има качествена законодателство, трябва да се чуе мнението на хората в диалог с професионалните общности и с неправителствените организации.

      Фандъкова изрази надежда повече хора да се мотивират и да излязат да гласуват. „Зная, че са уморени от седми вече поред парламентарни избори, но както аз, така и моите колеги се надяваме да има повече разум и да наблегнем на това, което интересува хората“, каза още тя.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ