Search Suggestions
      събота, 05.10.24
      16.8 C
      София
      22 C
      Пловдив
      19 C
      Варна
      Search Suggestions

          Обама ще води кампания в полза на Камала Харис

          Започва в четвъртък със събитие в Питсбърг

          Бившият президент Барак Обама ще води кампания в полза за вицепрезидента Камала Харис през месеца преди деня на изборите, като ще започне усилията си с пътуване до Питсбърг в четвъртък, според високопоставен служител на кампанията, който говори при условие за анонимност, за да обсъди необявена кампания, съобщава Washington Post .

          Старшият съветник на Обама, Ерик Шулц, каза в съобщение за новините, че бившият президент прави „всичко по силите си, за да помогне за избирането на вицепрезидент Харис“ и демократите в цялата страна. „Сега, когато гласуването започна, нашият фокус е върху убеждаването и мобилизирането на избирателите, особено в щатите с ключови раси“, казва Шулц. „Много от тези състезания вероятно ще стигнат до жицата и нищо не трябва да се приема за даденост.“

          Обама, първият чернокож президент на страната, е най-популярният демократ в нацията и все още има значително влияние в своята партия. Обама и съпругата му Мишел подкрепиха Харис малко след като Байдън напусна президентската надпревара и Харис стана предполагаемият кандидат. Оттогава семейство Обама казват, че Харис представлява продължение на същата визия за Америка, която помогна на Обама да влезе в историята през 2008 г., пише още медията.

          - Реклама -
          СВЪРЗАНИ НОВИНИ

          ОСТАВИ КОМЕНТАР

          Моля, въведете коментар!
          Моля, въведете името си тук

          Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

          - Реклама -

          НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

          Зареждане...
          - Реклама -

          ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

          Search Suggestions
              Search Suggestions