вторник, 24.09.24
11.3 C
София
10 C
Пловдив
14.9 C
Варна
Search Suggestions

      „Биологичният Чернобил – COVID-19“

      Дни след като президентът Тръмп предположи, че коронавирусът е създаден в лаборатория в Китай, бившият стратег на Белия дом Стив Банън изказа своята позиция за „дебата“ за произхода на Covid-19.

      Банън каза, че Китай е „отговорен“, защото смята, че е крил това, което знае за вируса през първите месеци.

      Тръмп каза, че е видял „доказателства“, които го правят уверен, че коронавирусът произхожда от Института по вирусология в Ухан. Той често критикува отговора на Пекин срещу пандемията и намеква, че може да отмъсти икономически на Китай заради това, което са сторили. 

      Той смята, че Китай сигурно е знаел за способността на болестта да се предава от човек на човек още през декември 2019 г. Стив Банън каза пред United We Stand:

      Ако бяха казали на света тогава 95 процента от икономическото опустошение и 95 процента от загиналите хора никога нямаше да се случат.

      Това за мен е умишлено убийство, те са виновни, че са крили това от хората по целия свят, точно като биологичен Чернобил. Те трябва да бъдат подведени под отговорност.

      Ако по-късно от (вицепрезидента Майк) Помпео и разследването на президента от разузнавателните служби разберем, че вирусът всъщност е излязъл от лабораторията като един от тези експерименти, които са правили, тогава всички залози са прекратени. Защото това го издига на съвсем различно ниво.

      Банън каза на водещия Ерик Болинг, че светът трябва да поиска трилиони репарации.

      Ако се окаже, че е излязъл от лаборатория и това е бил един от техните експерименти, които се разпаднаха и според мен имат пряка вина за това, това означава, че тяхното правителство не е легитимно, отсече Банън. 

      Китай категорично отрече каквото и да било прикриване и продължава да твърди, че Covid-19 произхожда от лаборатория.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ