петък, 27.09.24
22.9 C
София
27 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      РЕМОНТИРАХА ПОДЛЕЗА НА БУЛ. „БЪЛГАРИЯ“

      Ремонтните дейности по опасния подлез вече са завършени. Отводнителните шахти са подменени, таваните и плочките – също. Видимото подобрение на трагичното състояние на подлеза обаче отново е следвано от няколко въпросителни. Например: защо на определени места има поставени едновременно 3 камери за видеоконтрол, а на други участъци – такива липсват?

      Сигурността на столичани със сигурност е фактор, който всички трябва да взимат под внимание, извършвайки подобни ремонти на оживени обществени места, чиято достъпност е денонощна.
      Дали обаче можем да кажем, че софиянци също отвръщат с грижа към града си? Само 10 дни след дългоочаквания ремонт на подлеза, по него вече се виждат вандалски прояви и замърсяване с боклуци. Каква е ролята на столичани в поддържане вида на София? Не сме ли ние основните елементи за визията на България пред света…които изисквайки да се строи, би следвало да не позволяват да се руши? И след като Столична община все пак си свърши работа и осигури на гражданите един на вид вече европейски столичен подлез, може би не трябва да бягаме от собствената си отговорност…и да бъдем европейци!

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ