понеделник, 30.09.24
8.5 C
София
13 C
Пловдив
11.8 C
Варна
Search Suggestions

      14 СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА ПОЖАРНИКАРЯ

      Днес 14 септември, когато православната църква чества Кръстовден, българските огнеборци честват професионалния си празник. По този повод в двора на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ беше отслужена света литургия в памет на загиналите пожарникари при изпълнение на служебния им дълг и бяха положени венци пред мемориалната плоча в двора на дирекцията.
      Директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ поздрави колегите си с професионалния празник.
      На церемонията присъстваха ръководствата на вътрешното министерство и на главната дирекция. На въпроси на медиите за убийството от вчера в центъра на София, ст. комисар Младен Маринов – директор на Столична дирекция на вътрешните работи каза, че се работи по случая, но все още не е ясно, какви са мотивите на престъплението.
      Традиционно с професионалния празник на пожарникарите ще стартира и Седмицата на пожарната безопасност. Тази година тя включва мероприятия, насочени основно към българските ученици.

       

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ