събота, юли 27, 2024
18.5 C
София
24 C
Пловдив
22.1 C
Варна
ДРУГИ
    НачалоЗдравеЗов за помощ: 5-годишно момче с нужда от средства за лечение

    Зов за помощ: 5-годишно момче с нужда от средства за лечение

    Младо семейство от Белоградчик се обърна към нас за помощ. 5-годишният им син Асен се нуждае от спешно лечение, за което родителите му нямат необходимите средства.Детето е оперирано от мозъчен тумор. За пълно възстановяване той се нуждае от химио и лъчетерапия. Семейството моли за средства, с които да покрие престоя на придружителя в София, където се провежда терапията на Асен.
    Майка му е безработна, баща му – дървосекач. Историята започва с припадък по стълбите в детската градина, където ходи момчето. След няколко дни Асен започва да повръща, вие му се свят и се чувства отпаднал. След многократни посещения при различни лекари – диагноза няма. Медици се усъмнили,че детето има глисти. Едва при посещение в софийската болница „Св.Наум“ се установява, че 5-годишното момче има хидроцефалия и тумор в задната част на главата. Проведени са две операции, но образуванието не е напълно премахнато. Ето защо Асен се нуждае от последващо лечение чрез облъчване. То се поема от здравната каса, но за престоя на родителите, трябва помощ. Семейството живее с 200 лв. месечно.
    „Само чрез вас молбата ми може да достигне до широк кръг от хора, с чиято помощ  да дадем реален шанс за пъно излекуване на сина ми!“, казва отчаяният баща в писмо до нас.

    Можете да помогнете на семейството на посочената по-долу банкова сметка:
    Банка ДСК
    BG07STSA93000020488789, BIC: STASABGSF

    СВЪРЗАНИ НОВИНИ

    ОСТАВИ КОМЕНТАР

    Моля, въведете коментар!
    Моля, въведете името си тук

    - Реклама - spot_img

    НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

    Зареждане...

    ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

    Иванова на 28.01.2021 част 1