София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Лидерът в бразилското първенство Коринтианс записа първа загуба през сезона

Два от грандовете на бразилския футбол - Сао Пауло и Васко да Гама, пък остават замесени в битката за оцеляваве. Сао Пауло завърши 1:1 като гост на Авай и е на 17-о място с 23 точки, точно под чертата на изпадащите. Над тях с 25 е Васко да Гама, който пад

7 годиниБразилейро 8 Телевизия Евроком

Лидерът в бразилското първенство Коринтианс допусна първо поражение през сезона, след като в 21-ия кръг загуби с 0:1 на собствен терен от Витория (Баия). Преследвачите му от Гремио (Порот Алегри) обаче не се възползваха и завършиха 0:0 на собствен терен с Атлетико Паранаензе.

При това положение Коринтианс остава начело с 47 точки и мач по-малко, докато Гремио е на 2-ра позиция с 40. За да излязат на върха, синьо-черните от Порто Алегре трябва да спечелят три мача повече от противника си. Сантос, който завърши 0:0 като гост на Коритиба, е на 3-о място с 37. Това поражение е първо на собствен терен за Коринтианс от пет месеца насам.

Единственото попадение за гостите от Витория Баия вкара колумбийският атакуващ халф Сантяго Трелес в 12-ата минута. Водените от Вагнер Мансини гости така и не дадоха никакви шансове на Коринтианс, който напълно заслужено инкасира първото си поражение през сезона. По-лошото за Гремио е, че те направиха доста лоша продукция и нулевото равенство като домакини е логично отражение на представянето им.

Два от грандовете на бразилския футбол - Сао Пауло и Васко да Гама, пък остават замесени в битката за оцеляваве. Сао Пауло завърши 1:1 като гост на Авай и е на 17-о място с 23 точки, точно под чертата на изпадащите. Над тях с 25 е Васко да Гама, който падна с 0:3 при гостуването на ЕК Баия.