София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Майкъл Чандлър нокаутира Тони Фъргюсън

На Фъргюсън му отне известно време да се свести след нокаута, както и да осъзнае, че времето му в елита на лека категория изтича малко по малко

2 годиниДруги 13 Симеон Кисьов

Майкъл Чандлър възроди кариерата си в UFC след феноменален нокаут с хайкик срещу Тони Фъргюсън на галавечерта UFC 274. В самото начало на втория рунд Чандлър със зверска мощ засрещна тръгващия напред съперник и го “приспа” с високо вдигнатия си крак.

Преди това в първия рунд на дългоочакваната битка Караконджула беше пратил в нокдаун противника си, а пък Чандлър осъществи тейкдаун и доминираше повече от минута на земя с някои добри попадения чрез граунд-енд-паунд.

На Фъргюсън му отне известно време да се свести след нокаута, както и да осъзнае, че времето му в елита на лека категория изтича малко по малко.

Чандлър записа 23-та победа в ММА, като записа 11-ти нокаут в кариерата си, докато за Караконджула това е седмо поражение (22 успеха), както и четвърто поредно, което го отдалечава значително от каквито и да е мечти за нова атака на шампионската титла.