София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Обрат: Спас Русев може и да се върне в Левски

"Искрено вярвам, че той ще се върне" - бяха думите на Диана Иванова

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Изпълнителният директор на Левски - Диана Иванова очаква Спас Русев да се върне в клуба. Това обяви тя на състоялата се днес изложба на детски рисунки на тема "Левски" на стадион "Георги Аспарухов".  Според Иванова с оттеглянето си Спас Русев просто е искал нещо като вот на доверие от страна на сините феновете.

"Искрено вярвам, че той ще се върне. Аз говоря непрестанно с г-н Русев и мога да убедя всички, че той не е престанал нито за миг да се вълнува от Левски".

"Решението за акциите на г-н Русев, както и за тези на г-н Боримиров, това е лично решение, на кого да джиросат акциите. Не мога да се меся в това, не е моя работа. Смятам, както ви казах, че г-н Русев не се е отказал и за миг от Левски. Моето лично мнение е, че той иска нещо като вот на доверие от феновете. Той търси подкрепата на хората, които наистина обичат Левски. Вярвам, че е разбрал, че най-обединяващата структура е Левски и че всички, които обичат Левски, не са го изоставили”. - бяха думите на изпълнителния директор на "сините".

"След като постоянно бяхме заливани с въпроси, че в клуба стават нередни неща, най-правилната постъпка беше да отворим вратите и да се види всичко. Опитахме се поне." – обясни Иванова за изнесените на официалния сайт на клуба финансови отчети на отбора.