София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Шеметна промяна! БГ Роналдо няма да се бие срещу Атанас Михайлов

БГ Роналдо излиза на ринга срещу кошмара на Джаро от "Под прикритие"

6 годиниЛюбопитно 4 Телевизия Евроком

Бившият футболист Даниел Златков няма да се изправи срещу телевизионния водещ Атанас Михайлов в своя дебют на ММА ринга. Съперникът на доскорошния защитник е болен и това налага смяна за утрешния двубой. Срещу БГ Роналдо ще се изправи актьорът Ивайло Захариев, стана ясно преди минути. Шоуто ще бъде утре вечер в "Арена Армеец" в столицата.

В проведения буквално в последния момент кантар за Захариев той закова стрелките на 82.410 кг, а Златков тежеше 83.900 кг.

"Много съжалявам, че се случи това в последния момент, защото се подготвях за Наско. Изненада е за мен, но не ме притеснява изобщо", коментира рокадата БГ Роналдо. 

"Днес имам рожден ден и се радвам, че го посрещам така. ММА е страхотен и комплексен спорт, в който участват страхотни мъже. За съжаление обаче аз няма да съм съперникът на Златков, защото съм болен и докторите ми препоръчаха да почивам, така че няма да се изправя срещу този прекрасен футболист. Каня моя достоен заместник на сцената, той е известен като Доброто ченге от "Под прикритие" - Ивайло Захариев. Той тренира четири месеца бокс, за да ме подкрепи. Той е същият като мен по ръст и тегло, за да не каже никой нищо. Пожелавам успех на всички момчета", каза Атанас Михайлов.

"Благодаря на Наско за щафетата, развълнуван съм. Не мога още да осъзная какво става, кефя се на бойните спортове и помислих сериозно, защото имам репетиции... Жена ми няма нищо против, но ще е проблем, ако си прецекам репетициите. Мисля, че ще се справим", сподели от своята страна новият съперник на Даниел Златков.

Ивайло Захариев доби популярност след участието си в култовия криминален сериал "Под прикритие", където изпълняваше главната роля на внедреното в престъпния свят ченге Мартин. Любопитно е, че в една от сериите героят на Захариев взе участие в ММА сблъсък, пред погледа на главния злодей във филма Петър Туджаров - Джаро. През 2011 година актьорът бе водещ на церемонията за "Футболист на годината" в комплекса "Царско село", но не се справи кой знае колко добре със задълженията си на подиума.

"Доволен съм, че ще покажем, че спортът не е само резултати, но и започва с огромно желание. Говорих с доктора на Наско, който беше убеден, че ще излезе утре и нямаше да се откаже. Беше трудно да реагираме в последния момент и благодаря, че свършихме всичко в последния половин час. Но най-важното е да сме хора и да сме здрави, затова реших Наско да не участва, въпреки голямото му желание и разочарование, но здравето е по-важно. С тази среща искаме да покажем, че спортът е голяма любов", заяви организаторът Георги Анадолов.