София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Уайлдър няма да се отказва от бокса след трилогията с Фюри

Но да се оттегли не влиза в плановете му в никакъв случай и ние вече сме го обсъдили", разкри Скот, като според него американецът заслужава още мачове на най-високо ниво

3 годиниДруги 1 Симеон Кисьов

Американският боксьор Дионтей Уайлдър няма никакво намерение да се отказва от спорта. Това разкри треньорът му Малик Скот след тежката загуби на Уайлдър с нокаут в 11-ия рунд от британеца Тайсън Фюри. С това бе сложен край на трилогията помежду им, а Фюри запази титлата си в свръхтежката категория.

"Дионтей е осигурил финансово семейството си, така че няма нужда да се боксира, за да оцелява", каза Скот пред телевизия iFL TV.

"Но да се оттегли не влиза в плановете му в никакъв случай и ние вече сме го обсъдили", разкри Скот, като според него американецът заслужава още мачове на най-високо ниво.

"Дионтей беше страхотен събота, но Фюри бе дори още по-добър от това. Това беше фантастична вечер за бокса в категорията", добави той.

"Фюри е легенда, един от най-добрите в категорията в тези времена, но същото се отнася и за Дионтей", завърши Малик Скот.