София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

В Бразилия нападнаха Тите на улицата

Тите нападнат на улицата в Рио де Жанейро

1 годинаБразилейро 13 Симеон Кисьов

Досегашният селекционер на Бразилия Тите е бил атакуван в събота сутрин в Рио де Жанейро, предадоха местните медии. Той не само, че е бил обран, а и в същото време нападателят го е разпознал и му е потърсил сметка за неуспеха на националния тим на Мондиала, уточнява “Жорнал О Глобо”.

С цел да не бъде забелязан от много минувачи Тите решил да се разходи в 06:00 часа сутринта в квартал Бара ди Тихука е Рио, който е известен като дом на заможни хора. На улицата обаче той бил пресрещнат от мъж, който първо му свалил златния ланец от врата, след което му се скарал за неоправданите очаквания в Катар, където “селесао” отпадна на четвъртфиналите след загуба от Хърватия след дузпи.

От Бразилската федерация са потвърдили за инцидента. 

Наставникът подаде оставка след прибирането в Бразилия. Той беше начело на отбора и на миналия Мондиал, където отборът пак се препъна на четвъртфиналите след поражение от Белгия. За да избегне хорското недоволство, след завръщането си Тите стоял основно в дома си и излизал за разходки само рано сутрин, както се е случило и сега.