София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

5 съвета за по-добра игра с bet365 мобилно приложение

Компанията е сред водещите спортни оператори в света

1 годинаРазвлечение 31 Николай Парашкевов

Bet365 е един от водещите спортни оператори в цял свят. Oператорът се слави и с отлична функционалност и интуитивен интерфейс във всяка една от своите налични платформи. Наред с официалната десктоп страница, потребителите получават достъп и до модерното Bet365 мобилно приложение, което разполага с широк обхват от услуги и оферти. Горещо ви съветваме да го тествате, като използвате нашите 5 работещи съвета, с които да увеличите шанса си за печалба.

Изберете подходящата за вас Bet365 апликация

Bet365 се отличава от много свои конкуренти по това, че предлага не едно, а няколко мобилни приложения. Английският оператор е разработил мобилни апликации като за iOS, така и за Android устройства. Всяка от тях разполага с технически изисквания, на които ако телефонът или таблетът ви не отговаря, ще трябва да преминете към алтернативата в лицето Bet365 мобилната страница. Освен това, компанията има отделни приложения за трите си основни услуги – спортни залози, казино игри и покер.

Откажете се от прогнозата ви, докато е време

Или казано на езика на залагащите, при нужда се възползвайте от мобилната услуга Cash Out на Бет365. Тя ви дава правото да затворите залог, на който сте поставили не особено точна и подходяща прогноза още преди мачът да е приключил. По този начин ще намалите финансовия риск, а и ще вземете все пак някаква част от поставената от вас ставка. Залозите, които подлежат на Кеш Аут в Bet365, са отбелязани със специален символ. Когато функцията е активна, от системата ще ви предложат и конкретна цена.

Възползвайте се от live betting опцията в Bet365

Тя е напълно достъпна през спортните апликации на оператора. За да получите добър изглед на всички събития, които биха представлявали интерес за вас, можете да използвате интегрираната опция за тяхното сортиране. Въведете нужните параметри – държава, спорт, лиги и други – и ще отсеете само желаните от вас мачов. Ако търсите още практични съвети по отношение на залозите на живо в Bet365, вижте тук още допълнителна и много полезна информация.

Комбинирайте приятното с полезното

В Bet365 апликациите потребителите могат не само да залагат на спортни събития, но и да се насладят на любимите си мачове и първенства. За тази цел операторът е интегрирал съвременната функция Пряко предаване. Чрез нея всеки официално регистриран клиент на компанията може да проследи актуалното за седмицата дерби от Висшата футболна лига в Англия или да изгледа дългоочакван баскетболен мач от NBA. За тази услуга не е нужно да плащате каквато и да е такса.

Възползвайте се от бонусите в Bet365 апликацията

Великобританският букмейкър не е въвел промоции, които са насочени специално за мобилната аудитория. Това обаче не означава, че ако предпочитате да залагате през Bet365 приложението, ще бъдете лишени от бонуси. Всъщност, всички актуални оферти в официалната декстоп платформа са налични за използване и в движение – както през апликациите, така и през мобилната страница.

Bet365 мобилните апликации са отличен способ никога да не пропускате важен мач или възможност да поставите печеливш залог в последния момент или докато сте далеч от вашето настолно устройство.