София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

BetMarket България е вече онлайн - какво да очакваме

Последните месеци онлайн казината и букмейкърските сайтове успяха да изместят наземните си варианти

1 годинаРазвлечение 15

Последните месеци онлайн казината и букмейкърските сайтове успяха да изместят наземните си варианти. Все повече хора предпочитат забавлението в мрежата, което е по-достъпно отвсякога със смартфоните и 5G мрежата. Това беше отчетено от водещите компании в хазартния бизнес и доказани имена с дългогодишна дейност на пазара вече имат свои електронни версии. Такъв е случаят и с Бет Маркет – най-новия сайт за залози в България. В следващите редове ще разгледаме какво бихме могли да очакваме от него.

Компанията има лиценз от НАП да извършва легална дейност на територията на България. Разрешителното е от ноември месец 2022 година. Чрез него всеки един клиент на BetMarket България може да се чувства спокоен, защото то гарантира сигурност и защита за изпълнението на закона. В портала ще се предлагат спортни залози и всички модерни функции при предвиждането на срещите. Едно от най-важните изисквания към всеки сайт с такова предназначение е размерът на коефициентите. Тук те не са хич малки, а благодарение на два бонуса ставките ставят изкушителни. Става въпрос за Оферта коефициенти и Коефициенти на MAX. При първото промоционално предложение имаме 0 процента марж и така се гарантира по-голяма ставка от тази на пазара. Втората оферта пък е за увеличена стойност на избрани от букито предложения. Така се гонят по-сериозни печалби, а на практика селекциите са същите с тези при конкурентите.

Любителите на спортните залози ще останат доволни и от други две култови функции, които са налични в Бет Маркет – кеш аут и създай залог. Благодарение на тях можете да контролирате вашите печалби и загуби. Не е нужно да чакате до последния момент и по този начин да поемате излишни големи рискове за минимална стойност, след като в спорта сме ставали свидетели на всякакви обрати и голове дълбоко в добавеното време. Бет билдърът пък е първи приятел на онези фенове, които са се концентрирали върху един отбор или първенство и не желаят да разхвърлят своя множествен залог (права колонка). Сингълът не предлага кой знае какви печалби, затова е страхотна възможността да се играе на различни събития от един и същи мач. Дори самите зависимости водят до логически връзки – ако срещата е динамична с много атаки, много вероятно е да има голове, но и ъглови удари.

Секцията за живо казино много наподобява атмосферата от реална игрална зала. Приветливите крупиета от предложенията на провайдъра Evolution Gaming спомагат за уникалното преживяване. Шоу програмите нашумяха много през 2017 година и оттогава са топ избор за стотици потребители, които играят заедно по едно и също време. Те общуват чрез лайв чат и така създават приятелски връзки или просто споделят емоцията. Не на последно място Бет Маркет разполага с отличен раздел за бинго. Това е още един голям плюс за потребителите на новия бетинг сайт в България. Все пак компанията започна в края на миналия век като верига зали за бинго, разположени в големите български градове. За любителите на тази класическа игра името е отдавна познато, а новината за преминаването в електронен вариант със сигурност е донесла и лек полъх носталгия към доброто старо време.

Първоначално порталът няма как да бъде сред най-разпознаваемите, но дава силна заявка да се справи с жестоката конкуренция. У нас водещите онлайн казина и букмейкърските сайтове се борят сериозно, за да се запазят на върха и трудно допускат нови играчи. От Бет Маркет обаче са силно мотивирани. Предстои да разберем дали ще спечелят доверието на хората.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!