София 11 °C София 11°C - ясно небе Велико Търново 16 °C Велико Търново 16°C - ясно небе Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - ясно небе Варна 16 °C Варна 16°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

БЪЛГАРСКА СЛЕДА: Мария Бакалова от "Борат 2" участва в шоуто на Джеймс Кордън (ВИДЕО)

Актрисата от НАТФИЗ стана световно известна след филма със Саша Барон Коен
2 мКултура 803 Ивана Иванова

Актрисата от НАТФИЗ Мария Бакалов, която стана световно известна след филма със Саша Барън Коен "Борат 2", гостува в едно най-популярни шоута - това на комика Джеймс Кордън.

В шоуто той обръща внимание не това, че Мария идва от малка страна на име България и я попита как тя е стигнала до там да участва в такава суперпродукция.

"Да, идвам от България, учила съм драма в специализирания университет в страната. Когато направих записа за прослушването го направих след абсолвентския си бал в 5 ч. сутринта. Мой приятел го снима като шега, защото бях изключително уплашена да не би това да е нещо стъкмено, дори си мислих, че съм жертва на трафик на хора. В записа пушех и пиех, защото бях изключително щастлива, че най-накрая съм получила дипломата си, импровизирах нещо като: "Моят татко е най-добрият татко на целия плосък свят, защото ми дава да пия и да пуша. По-късно изпратих още два записа и по-късно вече летях до Лондон. Майка ми беше изключително тъжна, че повече няма да ме види. Аз и казах, че най-вероятно ще е така", казва тя на Джеймс Кордън.

Тя разказа и за интимната сцена с адвоката на президента на САЩ Доналд Тръмп - Руди Джулиани. "Бях притеснена, но не се страхувах, защото Саша беше в гардероба".

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!