София 7 °C София 7°C - разкъсана облачност Велико Търново 7 °C Велико Търново 7°C - предимно ясно Пловдив 9 °C Пловдив 9°C - предимно облачно Варна 9 °C Варна 9°C - предимно облачно Бургас 10 °C Бургас 10°C - предимно ясно

Бойко Борисов: Ваксинираме ударно, да изпратим самолет за доставки, вместо тир (ВИДЕО)

„И двамата с Дончев го изкарахме – не е хубаво"
1 мЕвроком 509

Хората искат масово да се ваксинират, готови сме да изпратим самолет за още ваксини. Това каза премиерът Бойко Борисов на обиколка в хасковска област.

„Ваксинираме ударно. В четвъртък идват и на „Пфайзер“ ваксини. Да изпратим самолет да докараме за два часа ваксини, вместо с тир, защото хората искат масово да се ваксинират. Това е единственото решение да живеем. Вълната ще се вдигне и единственият шанс да я спрем е с ваксини. Виждате как е в Европа“, посочи той.

Вицепремиерът Томислав Дончев отбеляза, че заедно с Борисов са придобили имунитет по естествен път, но въпреки това препоръча имунизацията.

„И двамата с Дончев го изкарахме – не е хубаво. 20 дни болни, след това карантина. Това е огромно време. Не е човек да отиде да си почине, да се върне ободрен, това е като затвор 25-30 дни“, каза още той.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!