София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Efirbet: Какво представлява опцията "Създай Залог"

Каква е същността на Създай залог?

3 годиниРазвлечение 27

Онлайн букмейкърите прибягват до чести промени, за да доставят най-високо ниво на обслужване на потребителите си. Добавят се множество събития от различни спортове, вграждат се стотици опции за залог и се улеснява изборът на залагащите чрез иновативни функции. Сред най-актуалните предложения е инструментът “Създай залог”, който отскоро се предлага.

Каква е същността на Създай залог

Функцията се среща в ограничен брой оператори, като се подвизава под различни наименования. На повечето места ще я откриете като Създай залог, но в чуждестранните платформи е именувана: “Bet Builder”.

Нейната роля е да замести комбинираните залози и да даде по-широк избор пред залагащите. Вече не е нужно да се съобразявате с рамките и ограниченията в операторите и да добавяте един-единствен пазар от спортна среща. Можете да участвате с едномачови залози, включващи две или повече опции от конкретен двубой.

Да приемем, че се срещат съставите на Реал Мадрид и Севиля. Тогава букмейкърите вграждат редица маркети, насочени към броя попадения, крайния резултат, първото полувреме, корнерите и т.н. Струва Ви се, че “белият балет” ще грабне трите пункта, но андалусийци ще вкарат поне един гол? Можете да комбинирате залозите за победа на Реал Мадрид, над 2.5 гола и гол/гол в общ талон, за което ще получите по-стойностен коефициент.

Условия за ползване на Създай залог

Прилагането на инструмента е съпътствано от някои ключови условия, с които сте длъжни да се съобразите. Ако не го сторите – залогът Ви не може да се активира.

Ø  Има лимит на допустимия брой селекции, включени в Bet Builder.

Ø  Някои компании налагат ограничение до четири залога на талон, които са съставени с Bet Builder.

Ø  Възможно е да има минимален и максимален лимит на залозите.

Ø  При един отменен маркет – облогът се връща в сметката.

Ø  В случай на една неточна прогноза, губите залога.

Ø  Повечето сайтове дават възможност за ползване на Създай залог преди началото на двубоите, но не и на живо.

Кои спортове и пазари са валидни за опцията

УинБет и повечето букмейкъри предоставят функцията Създай залог за футболни срещи. Вградени са пазари като победител, хендикап, голове, корнери, които не бива да се припокриват. Окончателният коефициент на селекцията се оформя чрез умножаване на ставките на събитията. Колкото повече маркети участват в едномачовата комбинация, толкова по-висок ще е коефициентът.

Срещат се хазартни компании, които предлагат Bet Builder за залози на баскетбол и тенис. Могат да се комбинират основни пазари, които Ви осигуряват примамлива потенциална печалба. Разбира се, опциите при тези спортове са значително по-малко отколкото при футбола и се ограничават до победител, общо точки/сета и точен резултат.

Предимства и недостатъци на Създай залог

Появата на подобен инструмент се оказа ключова за залагащите. Даде им възможност да участват с множествени селекции, включващи повече маркети от едно събитие. Има футболни срещи, при които очакваме да се стигне до висока резултатност и сме убедени кой ще е победителят. С помощта на Създай залог, имаме възможност да добавим очакваните селекции и да получим стойностен коефициент.

Недостатъците на услугата са свързани с ограничения брой маркети и необходимостта всички да се окажат печеливши. Дори само един да не бъде уреден като печеливш, целият залог ще бъде загубен.