София 1 °C София 1°C - лека мъгла Велико Търново -1 °C Велико Търново -1°C - мъгла Пловдив 5 °C Пловдив 5°C - ясно небе Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - разкъсана облачност

Емил Георгиев: Сблъскваме се с мастити олигарси, които приемат природата като своя собственост (ВИДЕО)

"Ние съвместно с "Евроком" разкрихме далаверата с балите, които се внасят в България още от 2015 година през пристанища от Румъния"
28 сПолитика 733 Боян Марков

"Аз и моите колеги сме съоснователи на партия "Екогласност". Дадохме всичко от себе си. Приели сме каузата по опазване на околната среда като наше верую и се движим напред". Това заяви в ефира на "Делници" Емил Георгиев от "Екогласност".

"Ще участваме в предстоящите избори като съставна част на Коалиция "БСП за България"", допълни още той.

"На базата на тези 30 години, може да се каже, че мисията по опазване на околната среда не е мисия невъзможна. Ако е мисия невъзможна, ще се откажем. Но при всички положения е мисия, която е изключително трудна, защото ежедневно се сблъскваме със съпротивата от страна на мастити олигарси, които приемат богатствата на природата като своя собственост и я унищожават по варварски начин", изрази своето възмущение Георгиев.

"За съжаление досега техни помощници бяха служители на Министерството на околната среда и водите, които с години прикриваха техните престъпни действия", припомни председателят на Федерацията на потребителите.

"Ние съвместно с "Евроком" разкрихме далаверата с балите, които се внасят в България още от 2015 година през пристанища от Румъния. Един министър след нашето искане беше освободен. Това беше благодарение и на съдействието на "Евроком". Застрояването на Алепу е престъпление", завърши Емил Георгиев.

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!