София 34 °C
Велико Търново 35 °C
Пловдив 37 °C
Варна 30 °C
Бургас 30 °C
Начало Новини Предавания На живо

ГЕРБ: Много от протестиращите бяха подведени и изиграни от шпицкомандите на Божков

ГЕРБ с извънреден брифинг след протестите в София

ГЕРБ: Много от протестиращите бяха подведени и изиграни от шпицкомандите на Божков

ГЕРБ с извънреден брифинг след протестите в София

4 мПолитика 1588 Ивана Иванова


ГЕРБ с извънреден брифинг от 8ч. след вчерашните масови протести "срещу" и "за правителството.

Вчера 7000 души изразиха позицията си. Демонстрантите, които бяха пред Министерски съвет си тръгнаха мирно. Хората, които викаха в подкрепа на Радев също протестираха мирно, докато конкретни групи Които в момента са основните сценаристи на президента Румен Радев, заяви Цветомир Паунов.

Всичко това беше изключително добре организирано и режисирано от платени провокатори, които имат и своя генезис и подкрепа далеч от пределите на страната ни, в една много топла държава, и бяха мотивирани от всички тези олигарси, които в момента са основните сценаристи и режисьори на бледия техен актьор президента Радев”, каза Паунов.

"Голяма част от протестите вчера бяха подведени и изиграни от шпиц командите на Васил Божков".

Паунов показа снимки на погромаджиите, които с добра режисура са успели да "направят тези издевателства срещу невинни и мирни хора".

„Бяхме свидетели и на предварителна организация и надъхване на тези хора да провокират, да чупят и да опорочат възможността всеки един български гражданин да изразява по нормален начин своите позиции.   Всичко това можем да го обобщим по следния начин – всички ангажирани в този процес лица, които трябва да понесат своята отговорност, и те са ясни с имената си, тяхното  безсилие доведе до едно-единствено обобщение – лицето на Радев, което се изчерпва в една снимка”, каза още Паунов