София 13 °C София 13°C - разкъсана облачност Велико Търново 12 °C Велико Търново 12°C - предимно облачно Пловдив 18 °C Пловдив 18°C - предимно облачно Варна 11 °C Варна 11°C - облачно Бургас 13 °C Бургас 13°C - облачно

Има ли Спортингуин по-добри коефициенти от другите букмейкъри?

Българският бетинг пазар продължава своето разрастване вече в продължение на 3 години и това се очаква да продължи и занапред, тъй като от силна конкуренция потребителите само биха спечелили


Българският бетинг пазар продължава своето разрастване вече в продължение на 3 години и това се очаква да продължи и занапред, тъй като от силна конкуренция потребителите само биха спечелили. За всеки клиент е важно какви ставки се предлагат, като в това отношение Спортингуин също се старае да покрие високите изисквания на родния хазартен тип. За мнозина тази компания все още не е особено популярна, но в следващите редове ще се опитаме да погледнем към част от условията, които предлага по отношение на ставките, както и за различните функции, свързани с това.

Премач ставки

Естествено, при влизането в рамките на сайта на Sportingwin веднага ще ви бъдат показани на челната страница ставките за водещите мачове на деня, като става дума за опциите преди старта на съответните срещи. За тази цел е редно първо да си направите нов акаунт, тъй като всякакви други действия биха били невъзможни, ако не сте се регистрирали на първо време. След това всичко е във ваши ръце. Може да отбележим, че ставките преди началото на мачовете са на добро ниво, над средното за България, така че надали ще останете разочаровани. В доста от случаите компанията може да ви мотивира допълнително, като пуска оферти за завишени ставки, а това да ентусиазира почитателите на футбола и спорта като цяло.

Лайв залози

На следващо място няма как да не поговорим и за така популярните ставки по време на самия мач. Знаем, че тактиката на много хазартни типове включва именно да се изчака правилния момент, за да се удари Live. В следната статия, от друга страна, може да разберете защо Спортингуин e добро място за подобни залози. Операторът се справя отлично, когато става дума за настройване по най-бързия начин на коефициентите спрямо събитията на терена, като динамиката на спортните мероприятия може да гарантират и отлични възможности, ако си изиграем картите по най-добрия възможен начин. Понякога това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, разбира се.

Как е кешаутът в Sportingwin?

По отношение на тази функция отново бетинг брандът се е постарал да предостави желаното от клиентите. На родния пазар всички компании се стараят да предоставят добри кешаут условия, а при Спортингуин говорим за над 80% изплащане при много добро развитие на вашия залог. Всичко обаче варира според успеха, който нижат вашите предположения в реално време.

Какво са Pinnacle залозите в Спортингуин?

Специално за всички спортни любители Sportingwin е осигурил и достъп до чуждестранен сайт за залози, а именно Pinnacle. В него ще намери голямо разнообразие от всички налични спортни мероприятия от света на футбола, баскетбола, тениса и други. Тук цялото описание е на английски, което би затруднило част от клиентите. За сметка на това обаче компанията ви е предоставила достъп до букмейкър, предлагащ високи ставки, без да трябва да посягате към огледални линкове, а това е голямо предимство.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.