София 8 °C София 8°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - предимно облачно Пловдив 14 °C Пловдив 14°C - разкъсана облачност Варна 13 °C Варна 13°C - ясно небе Бургас 15 °C Бургас 15°C - предимно ясно

ИЗВЪНРЕДНО: Борисов под снега с първи коментар за изборите (ВИДЕО)

Благодари на всички участници във вота

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов под снега с първи коментар за изборите.

"Ние доказахме, че изборите са максимално прозрачни и честни. Има още няколко дни, в които ще се обобщават резултатите", заяви той.

"Партията показа, че без първи, втори, трети човек, може да се правим. Имахме мощна изпълнителна комисия и структури и доказахме, че може да спечелим. Това става за пети пореден път", каза той. 

"Да имаш 5-10% и да говориш от името на народа е смешно. След няколко дни ще излезем и ще благодарим на целия български народ", каза Борисов. 

"И без петел ще съмне! И без Борисов и без ГЕРБ... Има ли някой по-опитен от мен? Някой, който да се е справил с три кризи? Справих се с миграционната криза и с пандемията. Вие не усетихте, че сме в пандемия, а жеста на моите колеги в Европа - българите да получат 1,3 млн. ваксини, е голям", заяви лидерът на ГЕРБ и благодари на всички международни лидери. 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!