София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Кои пазари са най-търсените при Betano спортни залози?

Азиатски хендикап е традиционният топ избор у нас

1 годинаСпортни 15

Betano а австрийски хазартен оператор с широк обхват от услуги – онлайн бетинг, казино игри, виртуални спортове, джакпоти, турнири и много други. Компанията определено има какво да предложи на аудиторията и затова за кратко време след получаването на официален лиценз в България се превърна и във водещ избор на играчите у нас. Категорично те са впечатлени главно от множеството Betano спортни залози, които са посветени на стотици лиги и първенства от цял свят.

Операторът разполага с повече от 20 вида дисциплини, сред които както стандартните футбол, баскетбол и тенис, така и екзотични предложения водна топка, спидуей, дартс и много други. Не по-малко обаче е разнообразието от пазари в Betano. Не е нужно да прекарвате в сайта часове наред, за да се уверите, че всеки от мачовете в програмата върви с огромен брой маркети. Кои обаче са най-интересни и атрактивни според българските играчи, ще разберете по-долу.

Азиатски хендикап е традиционният топ избор у нас

Безспорно футболните мачове са представени с най-голям брой пазари. В Betano буквално можете да избирате от близо 50 различни пазара за всяко отделно събитие. Операторът ви предлага дълъг списък от традиционни и нестандартни маркети – 1х2, двоен шанс, Под/Над и за отделно полувереме. Не можем да отречем обаче, че за родните играчи хендикап и азиатските линии са любимите опции за залози на футбол. Добрата новина е, че те са достъпни за почти всяко събитие от тази дисциплина.

Засилен интерес към специалните залози в Бетано

Betano не просто предлага множество специални залози, ами им е отредил и отделна секция. Тя се намира в лявата част на вашия екран точно под категориите Програма и Победители. Когато изберете Специални залози, ще видите огромна селекция от предложения за дългосрочен бетинг. При него вашата задача е да прогнозирате какво ще се случи с определен отбор, индивидуален играч или в цялата лига в по-далечно бъдеще. Пример за такива специални дългосрочни залози е краен победител в първенството или кой ще отпадне от групата.

Как Betano позволи на потребителите сами да въвеждат спортни пазари?

Определено в Betano ще откриете огромно разнообразие от пазари за всички видове налични спортове. Това обаче сякаш не е достатъчно за компанията в опита й да задоволи все по-големите изисквания на съвременния играч. Операторът е истински пионер у нас във въвеждането на възможността за потребителя сам да измисля свои собствени маркети. Всеки от официално регистрираните клиенти на Betano може да го направи. Необходимо е просто да се възползва от функцията Поискай залог. Чрез нея играчът може да се свърже с Betano и да даде свое собствено предложение за маркет. Обикновено, от системата отговарят в рамките на един час. Ако Betano са съгласни с вашето предложение за пазар, ще го видите отразено в електронния ви фиш. Моля, имайте на предвид, че тази функция важи само за следните видове спорт: футбол, хокей на лед, баскетбол и тенис.

Betano разполага с много конкурентни предимства на бетинг пазара у нас. Няма как да отречем обаче, че едно от най-силните сред тях е изключителното богатство от възможности за разнообразни залози.