София 22 °C
Велико Търново 25 °C
Пловдив 23 °C
Варна 24 °C
Бургас 26 °C
Начало Новини Предавания На живо

Марияна Николова: Необходим е рестарт

"Премиерът Бойко Борисов даде ясно послание и аз приветствам неговото решение"
пропускане

Марияна Николова: Необходим е рестарт

"Премиерът Бойко Борисов даде ясно послание и аз приветствам неговото решение"

4 чЕвроком 1622


Премиерът Бойко Борисов даде ясно послание и аз приветствам неговото решение. Рестарт е необходим. Това коментира вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова в Пловдив в отговор на журналистически питания. 

По повод предложенията на премиера Борисов за свикване на Велико народно събрание тя заяви, че той е бил категоричен. С промените ще разберем какъв е духът на младите и какво искат, допълни тя. 

Относно последвалия коментар на президента Радев вицепремиерът Николова посочи, че има юридически способ за свикване на ВНС. Той трябва да е обединител на нацията и да показва това, което Конституцията му е вменила като правомощия. Това е поредно говорене на президента.

Трябва да сме обединени като нация, да положим усилия за спасяването на всички българи, категорична бе тя. Животът и здравето им са изключително важни в момента заради опасността от Ковид-19. С обединените сили на правителство, местна власт, администрация, включително и на църквата, трябва да преодолеем негативните последици от пандемията, която налага удар върху икономическия живот на целия свят, заключи министърът на туризма.