София 23 °C София 23°C - ясно небе Велико Търново 26 °C Велико Търново 26°C - облачно Пловдив 25 °C Пловдив 25°C - разкъсана облачност Варна 28 °C Варна 28°C - предимно облачно Бургас 29 °C Бургас 29°C - предимно облачно

Много нови букмейкъри - увеличава ли се интересът към спортните залози в България?

Хазартният сектор е една от най-големите и най-бързо развиващи се индустрии

Хазартният сектор е една от най-големите и най-бързо развиващи се индустрии и има огромен потенциал за още по-осезаемо развитие в близко бъдеще. В последните години на българския пазар се появяват много нови и обещаващи букмейкъри, даващи заявки за сериозно развитие.

Букмейкърът представлява организация или физическо лице, занимаващи се с парични залози за крайния резултат от различни спортни събития, като се явява посредник между двамата участници в сделката.

Голяма част от популярните от миналото букмейкъри вече представиха и своите алтернативни онлайн платформи. Поради все по-големия интерес на аудиторията към онлайн залозите, спрямо физическите пунктове на букмейкърите, голямата част от новите оператори разполагат само с онлайн страница. Има и не малко представители и на двата вида компании – с физическа и онлайн дейност.

Лекотата на достъп, скоростта за игра и разнообразието са причина да виждаме толкова много нови букмейкъри и то предимно онлайн. При почти всеки нов букмейкър в България се наблюдава наличието на призив за отговорна игра и редуциране на риска.

Онлайн залозите в България се радват на голяма популярност. Услугите на сайтовете за спортни залози биват използвани не само от спорните фенове, но и от любители на тръпката и риска. В България този тип индустрия тепърва се развива, за разлика от европейския пазар, който вече е пренаситен. Прогнозите предвиждат и 20% годишен ръст при спортните залози за следващите 5 години.

Все по-осезаемо се увеличава и броят на заявките от чуждестранни букмейкъри. Въпреки това те често биват пренебрегвани от родните потребители, които избират не по-малко качествените български букмейкъри. У нас те са не малко на брой и се отличават с качествените си услуги и широко портфолио от игри и бетинг опции.

Анализаторите са на мнение, че пазарът за спортни залози в интернет у нас съвсем не е в своя пик и бетинг индустрията тепърва се развива. Това само по себе си би довело както до още дебюти на родни букмейкъри, така и до още подадени заявки от чуждестранни компании за официален лиценз за българския пазар.

Все по-бързо нарастващият интерес към спортните залози в България трябва да се приеме и като сигнал за настоящите компании да не допуснат изоставане. За тях е от изключително значение да запазят позициите си, те са длъжни, да продължават да предоставят най-доброто, както и да се развиват и модернизират. Според специалистите в сектора родните букмейкъри проявяват все по-голяма иновативност и находчивост при предлагане на услугите си.

 

 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!