София 10 °C София 10°C - предимно облачно Велико Търново 11 °C Велико Търново 11°C - разкъсана облачност Пловдив 12 °C Пловдив 12°C - разкъсана облачност Варна 12 °C Варна 12°C - предимно ясно Бургас 11 °C Бургас 11°C - разкъсана облачност

Николай Марков: Решението по операция "Ковид" няма да дойде скоро

Коментар във Фейсбук
18 сVox Populi 1754

Ще го кажа директно! Има нова причина за това.
Не е сигурно, че ще ви защитят с ваксината, също колкото не е сигурно, че без нея ще оживеете до края на годината. Независимо какво си мислите по въпроса или какво ви се е случило до сега и какво ще ви се случи в следващите месеци. Няма да ви защити никой, първо защото никой не е длъжен да ви запази безценния живот от всички възможни опасности, включително от теоретичните такива. В света постоянно умират хора и ще продължи да се случва с по-бързи или по-бавни темпове. Приемете го.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Най-опасни за вас за тези, на които имате най-голямо доверие, колкото и да ви е странно това мое твърдение. Препоръчвам да се въоръжите с висока доза критично мислене, което е единствената ви бронирана жилетка в този казус. Когато една ситуация не се контролира устойчиво, всички лъжат, затова не вярвайте на висок професионализъм или емпиричен опит. Особено на лица, които се занимават с политика - тях ги зачеркнете с дебела линия от списъците ви. Оглушейте за тях и ги забравете засега.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Решението по операция "Ковид", няма да дойде скоро!
Причината е, че си имаме работа с всичко друго, но не и с познати на света и науката биологични трансформации в еволюционен план. Нещата са много сериозни и позиционната отбрана е по-добрия план на този етап. И недоверието. Ако пък се страхувате от фактите, поне не ги замествайте в мозъка си с въображение и не позволявайте да ви внушават небивалици. Нямате нужда от общуване с празноглавци. Има много недоизказана истина за опасността, която неизвестност на този етап ви пази. Това не означава, че който трябва не търси решението, по начин, неизвестен за дърдорковците.
Пазете се и мислете, господа! Изпитанията ви няма да свършат на този свят, защото от нирвана нямате никава добавена стойност - както като хора, така и като човечество.
 
Николай Марков
 

Телевизия Евроком - водещи новини от България и света - политика, здраве, предавания, спорт Eurocom.bg се издържа чрез реклами!

Моля, разрешете рекламите на сайта ни!

Благодарим Ви, че ни подкрепяте!